Zuidlaardermarktloop 2020

Welkom! De Rabobank Zuidlaardermarktloop, die vorig jaar op zaterdag 17 oktober zou plaatsvinden, is vanwege de Coronacrisis afgelast. Dat heeft de organisatie van de Rabobank Zuidlaardermarktloop besloten. Er is echter wel een virtueel hardloopevenement georganiseerd onder de naam “Virtuele Zuidlaardermarktloop”. Dit om lopers uit de regio toch een sportieve doelstelling te kunnen aanbieden. Hier vind je meer informatie over de virtuele loop van 2020.

Sportieve uitdaging

voor lopers uit regio Zuidlaren

Zonder wedstrijden om voor te trainen, kan het voor lopers lastig zijn om gemotiveerd te blijven. Hoewel evenementen voorlopig niet kunnen plaatsvinden, zijn er genoeg virtuele initiatieven die dit gat opvullen. Bij een virtuele hardloopwedstrijd loop je waar – en soms ook wanneer - je wilt, op afstand, maar toch samen. Het is ook mogelijk om onderling afspraken maken om in kleine groepen te lopen. Deze virtuele loop is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Er zijn drie verschillende afstanden, namelijk: 2,2 km, 5 km en 10 km. Voor elke afstand wordt een voorbeeldroute aangeboden. De 2,2 km start op de es van Zuidlaren en de 5 en 10 km lopen door het prachtige gebied van De Drentsche Aa. We hopen zoveel mogelijk lopers uit Zuidlaren en omgeving te enthousiasmeren voor de virtuele loop 🙂

Voorbeeldroutes

Info

De Virtuele Zuidlaardermarktloop vindt plaats op zaterdag 17 oktober. Je kan zelf een route en een tijdstip uitkiezen.  

Zuidlaardermarkt

Het loopevenement vindt traditiegetrouw plaats rondom de Zuidlaardermarkt. Deze markt is helaas door de Coronacrisis afgelast. 

Certificaat

Gefeliciteerd! Je bent gefinisht! Iedere loper, die deelneemt aan de virtuele loop ontvangt een certificaat met daarop de gelopen afstand, zijn/haar naam en de eindtijd. 

Inschrijving

Inschrijven kan t/m zaterdag 17 oktober 2020. Dat gaat via: www.inschrijven.nl. Je kunt je inschrijven voor de 2,2 km, de 5 km of de 10 km.

Je krijgt per email een bevestiging van je inschrijving.

Deelname op eigen risico. 

Inschrijfkosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan de Virtuele Zuidlaardermarktloop.

Daarnaast zijn er ook geen voorwaarden verbonden aan de route die je loopt: dus je kunt zelf bepalen of je één (of meerdere) ronde(s) loopt, heen en weer gaat of van punt naar punt loopt. 

Hoe werkt het verder?

Uploaden en delen

Via een GPX-bestand wordt jouw presentatie verwerkt en openbaar gemaakt via uitslagen.nl. Zorg ervoor dat je sporthorloge of telefoon is gekoppeld aan één van de volgende online omgevingen: Strava, Garmin Connect, Polar Flow, RunKeeper, Runtastic, Endomodo of TomTom. Daar vind je ook een beschrijving voor het uploaden en delen van jouw loopprestatie.

Zorg er ook voor dat je minimaal de afstand loopt waarvoor je je hebt ingeschreven. Als je te weinig hebt gelopen, wordt je prestatie niet geplaatst. Loop je iets te veel, dan worden de extra meters afgekort en niet meegenomen bij het bepalen van je tijd.

Jouw prestatie is na afloop terug te vinden in het eindklassement.

www.uitslagen.nl

Vragen of problemen: virtueel@uitslagen.nl.

0
+
deelnemers maximaal | schrijf je snel in

Drie verschillende afstanden

KidsRun

2,2 km

6-12 jaar

5 km

5 km

0-99 jaar

10 km

10 km

0-99 jaar

Categorieën

Voor de Virtuele Zuidlaardermarktloop gelden de volgende acht categorieën:
〉2,2 km | 6-9 jr | jongens
2,2 km | 6-9 jr | meisjes
2,2 km | 10-12 jr | jongens
2,2 km | 10-12 jr | meisjes
5 km | 0-99 jr | mannen
5 km | 0-99 jr | vrouwen
10 km | 0-99 jr | mannen
10 km | 0-99 jr | vrouwen

Prijzen

De virtuele vorm maakt het lastig om de betrouwbaarheid van uitslagen te garanderen (fraudegevoelig). Zodoende is besloten om geen geldprijzen te koppelen aan de loopuitslagen. Wel ontvangt iedere deelnemer na afloop van het evenement een certificaat.
Kids kunnen na afloop een medaille ophalen bij onze sponsor Ruchti. Onder deelnemers van de 5 en 10 km worden enkele prijzen van Ruchti verloot.

Alles op een rij

Loop altijd conform de richtlijnen van het RIVM. Houd 1,5 meter afstand!
0,00/ deelname is gratis
Loopdatum: zaterdag 17 okotber 2020
Geen andere dag
Max. 800 deelnemers
Als je niet kunt: geef je inschrijving weer vrij
Drie afstanden: 2,2km, 5km en 10km
Bepaal zelf jouw route
Schrijf je nu in

Call

06-24309625

(Marieke Lokhorst, Communicatie & PR)

email

Bericht ons

zdlm-loop@loopgroepdedrentschaa.nl

Address

Omgeving Zuidlaren

Start/finish mag je dit jaar zelf bepalen:)

Eindklassement 2020

Jouw uitslag

Jouw uitslag vind je op: https://uitslagen.nl/

Tot volgend jaar

Wij hopen jou in 2021 weer te zien bij de start!