LoopFietsProefGRUNNN

Loopfietsproefgrunnn komt naar Zuidlaren

Loopfietsproefgrunnn komt naar Zuidlaren

Begin 2019 sportief met een loopfietsproef op het Dennenoord terrein in Zuidlaren! Op zaterdag 19 januari 2019 om 13.00 uur organiseert Lentis Leefstijl in samenwerking met de Loopfietsproefgrunn een gratis toegankelijk sportevenement waarbij plezier, bewegen en gezond eten voorop staat. Dit evenement genaamd de mini-Loopfietspoefgrunn heeft als motto: sporten en gezond eten gaan samen.

Rondje Dennenoord
Nodig een vader, moeder, vriend, vriendin, cli├źnt of je collega uit om deel te nemen aan deze eerste Loopfietsproefgrunn in Zuidlaren en ga samen op pad. De start en finish van het event is voor de Enk op het Dennenoord terrein, tevens de start van het 4Mijl parcours. De route die je loopt en/of fiets heeft een lengte van 6,4 kilometer. Tijd is niet belangrijk. Plezier staat voorop en het aantal rondjes mag je zelf bepalen!

Wat is de Loopfietsproefgrunn?
In teams van twee personen, loop en fiets je gelijktijdig. Je mag dit afwisselen, zodat het voor iedereen goed te doen is. Tijdens de route, die aangegeven staat met pijlen (route 4Mijl), zijn er proeverijen waar je heerlijke gezonde hapjes krijgt.

Aanmelden
Schrijf je gratis in onder het kopje Dennenoord op deze website: www.loopfietsproefgrunn.nl.