Maandag 3 juli, Running Bootcamp = gestart

Running Bootcamp
Running bootcamp is vrij nieuw. Een bootcamp speciaal op maat voor hardlopers. Het betreft een gevarieerde training waarin je gehele lijf qua actie aan bod komt. Met als doel je als hardloper sterker, leniger en dus sneller te maken. Ook gaat je uithoudingsvermogen met grote stappen vooruit. Running bootcamp is in groepsverband, net zoals onze andere trainingen veelal in het bos.

De naam Bootcamp is niet nieuw en komt uit Amerika. Een training bestaat net zoals nu uit een warming up van inlopen en losmakende oefeningen. Daarna ga je aan de slag met bijvoorbeeld kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen. Alles komt aan bod. Uiteraard niet alles in één training, er wordt ook nog een beetje hardgelopen.

Wat heb je nodig?
Eigenlijk niets. Er worden onderweg geen attributen gebruikt. Het enige wat onderweg gebruikt wordt is jouw eigen lichaam, natuurlijke obstakels die je onderweg tegen komt.

Voor wie?
Eigenlijk voor iedereen. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen snelle en minder snelle lopers. De groep blijft gewoon in zijn geheel bij elkaar. Je traint op je eigen niveau en intensiteit.

Wanneer?
De start is maandagavond 3 juli a.s.  vanaf Café De Drentsche Aa om 19:00 uur.
Vervolgens iedere maandagavond om 19:00 uur. In de zomer buiten in het bos, dus vanaf Café de Drentsche Aa en in de wintermaanden door het dorp of het Dennenoord terrein.

Wil je meedoen?
Wil je mee wilt doen? Graag even een mailtje sturen naar: loopgroepdedrentscheaa@ziggo.nl

Tot dan!

Rieta Leistra