Arnoud Magnin Wintercross – zondag 3 februari 2019- 10:00 uur

Zondag 3 februari 2019 wordt weer de Arnoud Magnin Winter Cross gehouden, voor de zevende keer onder auspiciën van RaboCup Noord Drenthe.

Inschrijven via de link:  Inschrijven AMWC

De start is om 10:00 uur, maar voor we aan de start verschijnen moet je je inschrijving, dit is mogelijk bij voorinschrijving via www.inschrijvingen.nl (tot en met 31 januari 2019). De voorinschrijvingskosten bedragen voor de 8 kilometer € 7,00, voor de 4 kilometer € 5,00

De na-inschrijving is zondagochtend 4 februari vanaf 08:45uur. De na-inschrijving kan de kantine van Sportpark De Wenakkers (Voetbal club ZFC Zuidlaren) aan de Randweg 3. De kosten van de na-inschrijving bedragen € 8,50 voor de 8 kilometer en € 6,00 voor de 4 kilometer.

Zoals in de titel al is aangegeven is het een spikes vriendelijk parcours. Mocht het komende week nog veel gaan  regenen, is het lopen op spikes zelf aanbevolen.

In de kleedruimten van ZFC is gelegenheid tot douchen na de cross.

De prijsuitreiking is na de Cross in de kantine van ZFC. De prijzen zijn voor de 4km, nrs 1,2 en 3 (dames en heren). De 8 km zijn er voor dames en heren, in diverse leeftijdscategorieën en “overall winnaar” dames en heren.

Mocht u nog vragen hebben, mail gerust: loopgroepdedrentscheaa@ziggo.nl